آیا درد سیاتیک به زانو می زند؟

آیا درد سیاتیک به زانو می زند؟

5/5 - (2 امتیاز)
  • دردی که در اثر آسیب سیاتیک ایجاد می‌شود، از جمله شایع‌ترین دردها بین افراد با سنین مختلف است. این از درد تنها به کمر و ناحیه سیاتیک ختم نمی‌شوند، بلکه گاهی به زانو می‌زند. رابطه درد سیاتیک و زانو مانند ارتباطی است که دندان درد و گوش درد با هم دارند. در این وضعیت‌ها، آسیبی در یک قسمت به درد در اندام‌های نزدیک و مرتبط به خود منجر می‌شود.

    تحقیقات مختلفی برای فهمیدن ارتباط بین درد سیاتیک و زانو انجام شده است که در این مطلب به آن اشاره کرده‌ایم. پس اگر شما هم به دنبال جواب سوال اینکه آیا در سیاتیک به زانو می‌زند، پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب از نی مارکت را بخوانید.

    ارتباط زانو درد با درد سیاتیک کمر

    در برخی موارد ایجاد یا افزایش در زانو ارتباطی به مفصل آن ندارد و ممکن است ناشی از مشکلاتی باشد که برای عصب سیاتیک به وجود آمده‌اند. در واقع درد سیاتیک به دردی می‌گویند که در هر نقطه‌ای از مسیر این عصب که طولانی‌ترین عصب بدن شناخته می‌شود اتفاق بیفتد. به دلیل اینکه این رگ از کمر تا پایین انگشتان پا امتداد یافته، این درد به زانو نیز سرایت می‌کند.

    نکته مهم در این باره این است که سیاتیک به طور معمول زانو را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. اما از آنجایی که این عصب طولانی بوده و مناطق زیادی مانند زانو را نیز لمس می‌کند، به وجود آمدن این درد در زانو امکانپذیر خواهد بود. بهتر است بدانید درد زانو که به خاطر سیاتیک اتفاق می‌افتد با درد کمر همراه است.

    کمر که اصلی‌ترین نقطه برای سیاتیک است و اولین جایی به حساب می‌آید که تحت تاثیر درد سیاتیک قرار می‌گیرد، می‌تواند این درد را به بقیه قسمت‌ها به کمک عصب سیاتیک انتقال دهد. همانطور که می‌دانید زانو نیز از بخش‌های آسیب پذیر است که درد سیاتیک را دریافت می‌کند. برای درمان این درد راهکارهای بسیاری ارائه شده که یکی از آنها استفاده از زانوبند زاپیامکس است. این زانوبند با پشتیبانی کامل از پا درد را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.

    مشاوره پزشک رایگان

    نام و نام خانوادگی(Required)
    شما چه نوع مشاوره‌ای نیاز دارید؟

    درمان درد زانو ناشی از درد عضلانی و سیاتیک

    درد پشت زانو و سیاتیک کمر باهم ارتباط دارند؟

    در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله، بخش اعظمی از رابطه‌ای که میان کمر و زانوها وجود دارد به حالت ایستادن، نحوه نگه داشتن بدن و راه رفتن فرد ارتباط دارد. از آنجایی که نواحی مختلف بدن مانند کمر و زانو به وسیله اعصاب، تاندون‌ها و سیاتیک به هم متصل هستند، ایجاد درد و فشار و مواردی همچون بروز التهاب در یک ناحیه می‌تواند به وسیله این موارد به دیگر قسمت‌ها نیز انتقال پیدا کند.

    برای مثال زمانی که فرد دچار فتق دیسک کمر می‌شود و این مشکل سیاتیک را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، درد ناشی از این بیماری می‌تواند توسط سیاتیک به تمامی نقاطی که از آن عبور می‌کند انتقال پیدا کند. پیش‌تر گفتیم که سیاتیک با زانو ارتباط چندانی ندارد و به ندرت پیش می‌آید که درد کمر از طریق آن به زانو منتقل شود. این مورد کاملا درست است اما موارد خاصی نیز وجود دارند که لازم است بدانید.

    آیا می‌دانید درد سیاتیک به کدام زانو میزند؟

    یکی از ابهاماتی که در رابطه با سیاتیک وجود دارد این است که سیاتیک در پای راست قرار دارد یا پای چپ؟ درد ناشی از سیاتیک به کدام زانو می‌زند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این ابهام هنوز وجود دارد و بسیاری هیچکس در رابطه با آن اطلاعی ندارد.

    از آنجایی که عصب سیاتیک در مجموعه ای از عصب‌های بزرگ قرار دارد که وظیفه کنترل حرکت عضلات پایین بدن را بر عهده دارند. پس تشخیص اینکه این عصب در کدام پا قرار دارد سخت خواهد بود. درد سیاتیک در برخی افراد در پای چپ خود را نشان می‌دهد و در برخی دیگر در پای راست. این مورد در اکثر افراد در پای راستشان اتفاق خواهد افتاد.

    درد سیاتیک به کدام زانو میزند؟

    از آنجایی که مشکلات گرفتگی عصب سیاتیک با علائمی همچون سوزش و درد همراه است. فردی که دچار مشکل گرفتگی سیاتیک شود این علائم را در زانوی خود احساس می‌کند. سوال دیگری که پیش می‌آید این است که برای زانو درد چی بخوریم؟ افرادی که زانو درد ناشی از سیاتیک دارند بهتر است اول با یک پزشک خود مشورت کنند. و پس از آن داروهای تجویزی خوراکی پزشک را تهیه کرده و مصرف کنند.

    بهترین دارو برای گرفتگی رگ سیاتیک کدام است؟

    یکی از مهم‌ترین سوالات کاربران این است که بهترین دارو برای گرفتگی رگ سیاتیک چیست؟ اول از همه باید بدانید که بهترین دارویی برای گرفتگی سیاتیک وجود ندارد. هر دارو دوز مختص به خود را دارد و برای مقدار درد معینی تاثیرگذار است. یعنی بسته به مقدار آسیب، گرفتگی یا دردی که حس می‌کنید برای شما دارو تجویز می‌شود. اول از همه داروهایی با دوز کم که بدون تجویز در داروخانه‌ها عرضه می‌شوند را مصرف کنید. پس از آن اگر درد شما فروکش نکرد باید به پزشک مراجعه کرده و داروی تجویزی خود را دریافت کنید.

    در ادامه لیستی از انواع داروهای مناسب برای گرفتگی رگ سیاتیک را به شما معرفی خواهیم کرد. نکته مهمی که در رابطه با لیست زیر وجود دارد این است که این داروها هم به صورت خوراکی و هم به صورت تزریقی عرضه می‌شوند. به صورت کلی داروها همه زیرمجموعه کورتیکواستروئیدها (Corticosteroid) هستند که به دو دسته کلی گلوکوکورتیکوئیدها و مینرالوکورتیکوئید تقسیم می‌شوند که هریک زیرمجموعه‌های خود را دارند.

    گلوکوکورتیکوئیدها (Glucocorticosteroid):

    • هیدروکورتیزون (Cortef)
    • کورتیزون (Cortisone)
    • اتامتاسونب/ ethamethasoneb (سلستون)
    • پردنیزون (Prednisone Intensol)
    • پردنیزولون (Orapred، Prelone)
    • تریامسینولون/ Triamcinolone، متیل پردنیزولون
    • دگزامتازون (Dexamethasone Intensol)

    مینرالوکورتیکوئید (mineralocorticoid):

    • فلودروکورتیزون (فلورینف)
    فواید درمانی و فیزیوتراپی کمربند پلاتینر

    بهترین آمپول برای گرفتگی رگ سیاتیک - آمپول برای درد سیاتیک

    همانطور که می‌دانید استفاده از داروهای تزریقی برای درمان و باز شدن گرفتگی سیاتیک یک روش معمول است. در اکثر اوقات افراد ورزشکار برای باز شدن رگ گرفته خود از این داروها استفاده می‌کنند. در ادامه تعدادی از این موارد را به شما معرفی خواهیم کرد.

    1. دیکلوفناک (DICLOFENAC): این آمپول نوعی داروی ضد درد و ضد استروئیدی است. که با خاصیت ضد التهابی خود، التهابات ناشی از گرفتگی رگ سیاتیک را برطرف خواهد کرد. این آمپول برای مصرف برگسالان است و فقط در مواقع لزوم می‌توانید پس از 6 ساعت دوباره آن را تزریق کنید.

    ملاحظات مصرف: برای تزریق این دارو باید از 5% محلول گلوکز یا 0.9% کلرید سدیم استفاده شود. همچنین 0.5 میلی لیتر بی کربنات سدیم 8.4% به هر 500 میلی لیتر آن اضافه کنید.

    1. گونا کمری (Guna Lumbar): این دارو برای دردهای کمری مانند دردهای ستون فقرات و گرفتگی‌های سیاتیک مصرف می‌شود. با کمک آن می‌توانید التهابات ناشی از درد سیاتیک خود را برطرف کنید. این دارو را 1 الی 3 بار در هفته با توجه به شدت درد می‌توانید تزریق کنید و پس از 1 الی 2 ماه درد شما به طور کامل درمان خواهد شد.
    2. تریامسینولون (Triamcinolone): این دارو نیز مانند تمامی داروهای ضد استروئیدی درد ناشی از سیاتیک را برطرف خواهد کرد. دوز تزریقی این دارو از 2.5 تا 100 میلی گرم است، اما در موارد خیلی حاد تزریق دوز بیشتر آن مانعی ندارد.

    ملاحضات مصرف: این محصول به گرما حساس است به همین دلیل در صورت استریل قسمت بیرونی ویال، نباید آن را اتوکلاو کنید. همچنین برای کنترل درمان بهتر است از دوز مصرفی کم آغاز کنید. ممکن است سارکوم کاپوزی برای مصرف کننده رخ دهد که پس از قطع آن فرد بهبود می‌یابد.

    1. فلودروکورتیزون (Fludrocortisone): فلودروکورتیزون، یک مینرالوکورتیکوئید مصنوعی با خاصیت ضد التهابی است که برای رفع درد سیاتیک موثر واقع می‌شود.

    ملاحظات مصرف: این دارو باید در دمای اتاق و در محدوده 68-77 درجه فارنهایت (20-25 درجه سانتیگراد) نگهداری شود.

    بهترین آمپول برای گرفتگی رگ سیاتیک - آمپول برای درد سیاتیک

    چه پمادی برای درد سیاتیک خوبه؟

    چندین محصول مانند پماد، کرم و ژل وجود دارند که برای رفع و تسکین درد ناشی از گرفتگی‌های سیاتیک وجود دارند که مورد استفاده افراد قرار می‌گیرند و کمترین عوارض ممکن را دارند. تاثیرگذاری این پمادها به گونه ای است که با جذب پوست شدن سبب تغییر جریان خود در ناحیه مصرف شده می‌شوند.

    مطالعه بیشتر : بهترین پماد برای دیسک کمر 

    در پی آن گرفتگی‌های رگ باز شده و التهاب موجود در ناحیه دردناک کاهش پیدا خواهد کرد. این پمادها اثر بی حس کنندگی بی‌نظیری دارند که برای تسکین دردهای عصبی مانند سیاتیک موثر واقع می‌شوند. در ادامه تعدادی از این داروها را به شما معرفی خواهیم کرد.

    • متیل سالیسیلات (Methyl salicylate)
    • منتول (Menthol)
    • ترولامین سالیسیلات (Trolamine salicylate)
    • کپسایسین (Capsaicin)
    • کافور (Camphor)
    • کانابیدیول (Cannabidiol)

    نکات مهمی در رابطه با مصرف این پمادها وجود دارد که باید رعایت شود.

    1. قبل از مصرف، جهت تست حساسیت مقداری از کرم یا ژل را روی قسمت کوچکی از پوست خود بمالید و در صورت واکنش نشان دادن دیگر از آن استفاده نکنید.
    2. از آنجایی که داروها اثر بی‌حس کنندگی دارند فقط روی قسمتی بمالید که رگ سیاتیک وجود دارد تا درد را تسکین داده و عصب‌های مجاور را آرام کند.

    درد سیاتیک در پای راست است یا چپ؟

    هنوز پاسخی به این سوال توسط پزشکان داده نشده است. درد و سوزش ناشی از سیاتیک در اکثر افراد در پای راست ظاهر می‌شود و در عده کمی در پای چپ.

    برای درد سیاتیک چه پمادی بهتر است؟

    پمادهایی همچون متیل سالیسیلات، منتول، ترولامین سالیسیلات، کپسایسین، کافور و کانابیدیول از مواردی هستند که می‌توانید برای تسکین درد سیاتیک از آنها استفاده کنید.

    برای درد سیاتیک چه دارویی بخوریم؟

    هیدروکورتیزون، کورتیزون، اتامتاسونب، پردنیزون ، پردنیزولون، تریامسینولون، دگزامتازون و فلودروکورتیزون (فلورینف) از مواردی هستند که برای درد سیاتیک مصرف می‌شوند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید